torsdag 22. juli 2010

Lenge siden sist

Ja det har gått en stund siden sist jeg skrev her, jeg har jobbet litt mer også har jeg jo fått en flott hest å ri på et par dager i uken. Disse ukene har eieren til hesten reist på sydentur så jeg har han hver dag i 14 dager.


Vi var en tur oppe i Trondheim 2-5 juli, der bodde vi hos oppdretter Kristin og Kenneth og deres 3 hunder og lille baby. Det var et kjempekoselig opphold og det eneste som var synd var at Emma hadde strenge restriksjoner på hvor mye hun fikk bevege seg så hun fikk ikke leke med noen av hundene... Men men, hun hadde det kjekt alikevel og på boxerutstillingen på søndagen fikk hun hilse på både broren sin og pappan sin, og i tillegg vant hun egen klasse (valp 6-9 mnd).

-Emma og Kenneth
Emma går det veldig bra med :) alt ser ut til å ha gått veldig fint etter operasjonen, og nå er hevelsen nesten helt vekke. dessverre har hun et lite arr der hvor pelsen ikke ville komme tilbake men det er kun estetisk og sikkert bare jeg som ser. Vi har gått på rehabilitering (tredemølle i vann) 2 ganger uken i 4 uker nå ca og Emma elsker det! Når døren går opp og de roper opp Emma, løper hun fra venterommet, har ikke tid til å hilse på noen av veterinærene og baner seg vei til hun finner bassenget. Der løper hun rett inn og stopper og ser på oss, "skal dere skru på vannet snart?"



Ellers har vi begynt å gå litt og litt mer tur nå, vi går vel en tur på 20 minutter ca og en på 10 minutter hver dag og hun får lov å hoppe og sprette litt på gresset i parken iblant så lenge det ikke går over styr.

Godbitsøk i gresset har hun virkelig funnet tilbake til, hun er helt vill når hun får søke i gresset etter skinkebiter og jobber iherdig til alle er borte! Der har hun virkelig forbedret seg siden hun var 5 mnd gammel altså!!

Treningsmessig har vi vært og trent litt lydighet i 15 min ca et par ganger bare, litt dårlig vær og litt vilter hund gjør at vi må begrense det litt. Men inne har vi lært henne å løfte på foten da (når hun står oppreist foran oss). Vi får se om vi får det til å bli "høyre fot" og "venstre fot" med tid ;)

Skal forsøke oppdatere her litt oftere nå som vi kommer igang igjen! også må jeg få legge til til slutt, at hun som har rehabiliteringen nå som vår faste veterinær har ferie, er veldig glad i boxer og har tenkt lenge på å skaffe seg en. Hun falt helt for Emma og spurte mye om oppdretter Trollsvingen. Når jeg kom tilbake idag sa hun at hun hadde sendt mail til oppdretteren til Emma for hun likte virkelig Emma veldig godt og trodde hun ville ha en hund derfra ved neste kull på Enya. Det syns jeg var veldig stas altså!!


GOD SOMMER SÅ LENGE!!