lørdag 22. mai 2010

oppdatering på sykehunden




Ja, tenkte bare si, til dere som kanskje har fulgt med og ventet, at nå har Emma vært i ro i 3 uker og vi skal tilbake til veterinæren for å ta nye røntgenbilder og bøyeprøve på tirsdag som kommer. Vi har hatt litt surr med forsikringen vår på henne siden de mente hun ikke var blitt forsikret før 4 mnds alder, og da dekker ikke agria albue, knær eller hofte skader. Men hun var først forsikret i et annet selskap helt fra vi var og hentet henne 7 desember, så byttet vi til Agria fordi jeg er veldig fornøyd med de vilkår de har. i Agria har vi da en full livs og skade forsikring med minste egenandel og flytende betaling pluss at vi har medisin forsikring, og denne skulle være optimal. Etter litt dokumentasjons hit og dit fikk vi ordnet så de endret på forsikringen vår, og nå dekker de alt igjen.

vi krysser fingrene for at både kneet og albuen er helt fin igjen på tirsdag så vi kan begynne å gå turer og trene igjen, for denne hunden er blitt understimulert til de grader!!



Det eneste positive vi har fått ut av greia så langt (bortsett fra at det var jo greit å få orden på forsikringen så vi vet at den er optimal) er at hun er blitt kjempeflink på hold, altså å holde objekter i munnen. Vi begynte med den flotte bitepølsa vi kjøpte på klickerklok.se og byttet kjapt til andre objekter så fort hun skjønte tegningen. Nå holder hun (selv om jeg drar i det eller lokker med godbit foran nesen hennes) alt fra markørpenner, tunge margbein, kulepenner, røykpakker, caps, papirark, spisekniv, tøffel, lighter, plastlokk, kortholder, mobiltelefon og selvfølgelig apportbukken. Jeg er kjempefornøyd, hun tygger ekstremt sjeldent men har en liten tendens til å bite nærmere siden på de merkelige objektene (lighter, kulepenn og lignende) og ikke holde like godt i de smale tingene. i tillegg hender det oftere at hun slipper før hun får beskjed om hun syns tingen er litt ekkel å ha i munnen, som for eksempel en skje ;)
hun har også litt problemer med å gjøre andre ting samtidig som hun holder, som for eksempel å gå ned i sitt uten å slippe det hun holder på. alikevel, KJEMPEFORNØYD! hun holder til og med en åpnet, halvfull leverposteiboks uten å spise av den før hun får værsågod :D

-apportbukk




-markørtusj
'

-konvolutt

-bitepølse


-leverposteiboks ;)



fortsatt god helg, jeg sitter og leser og skriver oppgaver til eksamen nr 2 nå, den første var ferdig 18 mai, og den tredje er ikke før i begynnelsen av juni, det blir litt ekstra pizza spising i eksamensperioden....

(ps:hun fikk kun et halvt stykke pizza med kylling...)

4 kommentarer:

  1. 3 uker er jammen lang tid for ei lita boxer-frøken som higer etter action!! Stakkars Emma, får virkelig håpe hun blir friskmeldt snart.
    Men dere har jo brukt tida godt ser jeg, hun er jo imponerende flink på å holde ting. Du er flink til å trene, skulle ønske jeg var like flink :)
    Lykke til på tirsdag - klem

    SvarSlett
  2. Hei Silje
    Håper at dere får grønt lys for å komme igang med trening igjen etter turen til dyrlegen. Ikke noe moro å ikke kunne komme på skikkelig tur, eller å få lekt seg skikkelig i så lang tid.
    Om du sender meg en email adresse, skal jeg sende deg mail med "oppskrift" på å få henne til å slutte å dra.
    Jeg snakket med vennina mi, og hun ser helst at jeg gir deg instruksjonen via mail, fordi det er super viktig at du følger instruksjonen - for ellers virker det ikke, og gjør man det feil, gjør man vondt verre. Da er det også enklere for deg å spørre opp, om det skulle være noe som virker uklart.

    Håper ellers alle eksamener har gått smertefritt :o)

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Hei Silje - jeg håper alt går bra i morgen! Krysser fingrene for at hun er helt fin og frisk da og at dere er tilbake i treningsmodus! Men Emma er blitt kjempe-flink til å holde ja! Gøy!!!! :)

    Lykke til - oppdater siden eller meld meg - er spent!

    klem fra Kristin

    SvarSlett