søndag 7. februar 2010

Toppen av Bygarasjen...

...er strålende treningsbane når den er stengt for biler!

Ja, idag tok vi bussen til bygarasjen for å leke og trene litt sammen med Susanne og Hakuna. Vi gjorde alt det samme som sist, men forsøker alltid litt videre, leker masse og forsøker holde kontakten oppe mest mulig gjennom treningen.
Ikke noe nytt å spennende å meddele, men vi forsøker å endre tilnærmingen til utgangsstillingen uten kloss (vi står litt fast der), for Hakuna og Susanne tok et stort steg frem idag hvor det bare sa klikk også skjønte Hakuna hvor hun ville med det hele!
Vi skal nok ikke stå stille som vi har gjort når vi øver på det (utg.stilling uten kloss), men BEVEGE oss og så stanse slik at hun da skal snurre inntil, for da kan vi sikkert overføre den enklere til innkalling (ikke fri-innkalling, men påplass-innkalling i øvelser).

Vi er som to poteter som såvidt forsøker skrelle skallet og se hva det skal bli av oss ;) men det kommer mange rare hopp og sprett underveis så med litt humor i tillegg blir det hele en lek som bringer mye glede i dagene :)
Også må jeg legge til til slutt at det gikk skikkelig dårlig å løpe i ring igjen, så jeg kjenner jeg er litt redd for denne utstillingen ;P men vi håper dette fikser seg litt av seg selv, for vi har jo iallefall forsøkt øve, men når det ikke er gøy, og ikke Emma henger med har jeg ikke lyst til å terge på det heller...


PS: Vi har kjøpt bil!! lenge etterlengtet i hele januar, men nå skal vi hente den hjem til helgen når vi er på utstilling :)


Se videoen av hvor flinke Susanne og Hakuna var idag når det endelig løsnet med utgangsstillingen (siste runde av treningen så litt mindre tempo enn når de begynte) også legger jeg bare ut noen flotte solbilder av hunder i lek istedenfor :)


-Susanne og Hakuna tar en imponerende "på plass":
-Susanne og Hakuna tar en mindre lykket og en vellykket "på plass":

4 kommentarer:

  1. For noen herlige bilder av to lykkelige valper:)) Likte spesielt det der Emma er i spranget!
    Valpeshowet går helt sikkert fint, må se på det som trening:)
    Klem fra Linda, Odessa og Jazzmann

    SvarSlett
  2. Herlig å se:) Emma i kjent boxerstil:)
    Ha en flotters kveld, klem fra Major`n og meg:)

    SvarSlett
  3. Emma er blitt så flott altså!!! :) Må være gode gener, og så når det legges på god trening så blir det jammen meg en flott hund det der! :)

    kos dere videre - sees til helga!

    Klem fra gamlingsene :)

    SvarSlett
  4. Ja, enig med Kristin, Emma har blitt flott!
    Mange flotte Bexmagener der!!!!!!Håper det går fint i helga, men ta det uansett som trening, og ha det gøy.
    Lykke til!

    Stor klem fra Bexmagjengen

    SvarSlett