lørdag 17. april 2010

Første badetur

Været har vært så utrolig varmt og deilig siste uken, vi har gått i tskjorter og hundene har pest gjennom turene på dagen, så på Torsdag fant jeg og Susanne ut at vi skulle reise ned på stranden og la hundene leke seg på gresset og i vannkanten. Jeg var veldig spent på hvordan hun kom til å ta det, men hun elsker å dusje og står og maser om å få bli med hver gang jeg skal i dusjen så jeg gjettet hun kom til å kose seg.
Vi tuslet et kvarter tur først med hundene løs før vi kom ned til den fine sandstranden hvor de baset seg uti vannet. Emma fikk helt raptus og hoppet som en kanin rundt og snurrer rundt seg selv hele tiden! Hun storkoste seg og fikk fort kjølt seg ned litt også. Her er noen av bildene fra turen, det kom noen lette skyer iblant så det ser litt grått ut men det var kjempedeilig! Det kom noen ender og landet rett uti også, og Emma som har helt dilla på fugler fant det for godt å la de være ifred. Hun beinet uti og forsøkte fange de, og det bar lengre og lengre ut til hun plutselig fant ut at hun kunne bare såvidt nå ned til bunnen! jeg var klar for å løpe ut og redde en hund og fikk nesten hjertet i halsen når jeg trodde hun skulle forsvinne under men hun plasket seg febrilsk innover til hun traff ordentlig grunn igjen og lot endene forsvinne videre uten henne. hehe, på tide å tusle til bilen med en mer enn gjennomsnittet våt hund ja ;)


og så til slutt, til dere som hang med hele veien ned på siden ;) tre videoer av første tur i vannet, raptus runde i vannet, og en liten jente som dykker etter skjell på bunnen...

3 kommentarer:

  1. Kjempeherlig!!

    Typisk boxerpropell å gjøre slikt!Og flott trening også.Artig å se hvor mye dem koser seg i vannet, blir nok mye bading med Maya også utover sommeren. Akkurat nå har vi surt og kaldt vær, bare noen få plussgrader.Men det blir nok bedre snart.
    Ha en flott lørdagskveld!

    SvarSlett
  2. Hei Silje.
    Så kos at Emma liker å bade. Ser ut til at det er årets trend dette med å like vann :o)

    SvarSlett
  3. Herlig!! Lo høyt av Emma hoppende i vannet :) Aldri kjedelig med boxer.
    Håper på litt varmere vær vi og, det kommer stadig snøbyger men det forsvinner heldigvis fort.
    Ha ei fin uke!

    SvarSlett